COMUNICAT DE PRESĂ

ARMONIA ÎNTREGULUI - Trup, Minte și Suflet
Tripticul expozițional
EXPO BIO LIFE – EXPO SPA & WELLNESS – EXPO TRAVEL

STAR EXPO Timișoara, ESTETIC MEDIA România, Centrul Regional de Medicină Integrativă EUROCARE și Centrul Vywamus, împreună cu Iulius Mall Timişoara vă invită să vizitaţi tripticul expoziţional dedicat sănătăţii intitulat ARMONIA ÎNTREGULUI – Trup, Minte și Suflet, care se va desfășura în perioada 9 – 12 septembrie 2010, zilnic, între orele 10–22, la Iulius Mall Timişoara, demisol şi parter. Vor fi prezente peste 70 de firme din România şi Ungaria, cu cele mai bune oferte adresate publicului timişorean.

"Nu se cuvine să încercăm a vindeca ochii fără să fi vindecat capul, nici să tămăduim capul fără să ţinem seama de trup, cu atât mai mult nu trebuie să încercăm a vindeca trupul fără a căuta să tămăduim sufletul…" reprezintă motto-ul sub care se vor desfășura cele trei expoziții, după cum urmează:

1. EXPO BIO LIFE – este un salon expoziţional cu vânzare de servicii şi produse destinate unei vieţi sănătoase şi echilibrate care reuneşte tehnici şi terapii, medici şi farmacişti, terapeuţi și persoane implicate în promovarea şi comercializarea bunurilor și serviciilor care susţin atât sănătatea trupească și mintală cât şi cea sufletească. Se vor putea achiziționa o serie de produse bio, naturale sau organice, începând de la cele cosmetice, de îngrijire, de curăţenie sau suplimente nutritive şi până la cele alimentare, gospodăreşti, de îmbrăcăminte sau pentru mediu ambiental. Pe parcursul expoziției vor fi lansate mai multe campanii promoționale, cea mai importantă fiind campania "Ceaiul de 1 LEU", realizată de Depozitul de Sănătate Timișoara împreună cu Laboratoarele Fares Biovital.

Evenimentul expozițional va aduce pentru prima dată alături de organizatori Centrul Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Timișoara și Asociația EU-ROMÂNIA, într-o formulă inedită, ca exercițiu al parteneriatului public privat pentru promovarea serviciilor destinate promovării unui stil de viață sănătos.

2. EXPO SPA & WELLNESS – este un salon expoziţional de sănătate, întreţinere şi relaxare care reuneşte produse şi servicii adresate atât specialiştilor, cât şi publicului larg, fiind prezente saloane şi centre medicale dedicate sănătăţii și înfrumuseţării, precum și firme care comercializează produse de îngrijire corporală, aparatură SPA, piscine și jacuzzi.

3. EXPO TRAVEL – este un târg de turism care are scopul de a mijloci contactul direct dintre firmele de profil şi cerinţele potenţialilor turişti din Banat, mari iubitori de vacanţe, sport şi cure de sănătate. Firmele participante vor fi prezente cu oferte promoţionale, adresându-se pe toată perioada expoziţiei atât celor care caută o vacanţă "last minute", dar şi celor care caută "relaxare" atât în sezonul de toamnă, cât şi în cel de iarnă 2010, centrele SPA fiind cele mai solicitate.

Informații suplimentare:

www.starexpo.ro
www.estetic.ro
www.depozituldesanatate.ro
www.vywamus.ro

Telefon: 0722285068.